Geen categorie

Bloemen en planten op Instagram

Bloemen en planten op Instagram

Tegenwoordig zitten we bijna alle bedrijven en ook de consumenten op Instagram. Veel samenwerkingen worden gedaan via dit social media platform. Ook voor de sector bloemen en planten zijn hierin verschillende mogelijkheden in. Je kan bijvoorbeeld heel goed via Instagram jouw bloemen en planten promoten. Je kan een winactie plaatsen waardoor veel (potentiële)klanten jou gaan volgen. Ook is er een functie op Instagram waardoor je een direct bericht kunt sturen. Hierin kunnen mensen zelfs bestellingen plaatsen! Onder de foto’s die geplaatst worden op het account kunnen klanten een reactie plaatsen. Zo zien potentiële klanten hoe de bloemen en planten bevallen bij andere klanten in huis.

Waarom Instagram?

Zoals net al aangegeven is Instagram een erg populair social media platform voor allerlei verschillende doelgroepen. Instagram is een platform wat zich de afgelopen jaren omhoog heeft gewerkt. Instagram is een platform waarbij mensen foto’s en video’s kunnen plaatsen die mensen vervolgens kunnen zien en liken. Hoe meer volgers je hebt, hoe meer mensen je foto’s zien en ook naar anderen doorsturen. Dit is de bedoeling voor elk bedrijf natuurlijk! Zo krijgen deze bedrijven een grotere naamsbekendheid.

Wat chatkracht hierin bijdraagt

De rol die chatkracht hierin kan spelen is het verkoopgedrag van mensen stimuleren. Door verschillende foto’s of video’s te plaatsen waarbij mensen getriggerd worden om te delen of te liken, zou dit kunnen leiden tot meer verkoop. Het is dus aan de chatspecialisten om ervoor te zorgen dat er een trigger komt die mensen stimuleert. Ook kunnen de chatspecialisten van Chatkracht de berichten beheren die binnen komen. Wij kunnen deze dan beantwoorden hoe het bedrijf het zelf wilt. Dit kan allemaal in overleg gaan hoe je het zelf geregeld wilt hebben. Een extra voordeel hieraan is, dat het bedrijf zelf niet deze werkuren hoeft te maken. Hierdoor ervaart een bedrijf minder stress.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *