Ondernemers en Particulieren

Hoe kunt u zelf een pallet bed maken?

Een aantal maanden geleden zijn kennissen van ons twee straten verderop komen wonen. Wij zijn toen uitgenodigd om op hun housewarming party te komen, deze uitnodiging hebben wij aangenomen. Zo kwam het dat wij tijdens de rondleiding door de woning ontzettend werden verrast door het bed in de master bedroom. Zij hadden een fantastisch tweepersoonsbed staan, gemaakt van pallets. Wij complimenteerden hun met de geweldige keus van het bed en waren nog meer onder de indruk toen zij aangaven het bed zelf te hebben ontworpen en gemaakt van pallets. Vanaf dat moment wisten wij dat wij ook zo’n bed wilden voor onze slaapkamer. Regelmatig kwam het pallet bed weer ter sprake en op een gegeven moment besloten we er werk van te maken. Echter het zelf ontwerpen van het bed en het daarna zelf maken van het pallet bed, leek wat te hoog gegrepen voor ons. We zijn niet helemaal leek op het gebied van knutselen maar dat is dan ook precies wat het is, knutselen. Een eigen pallet bed maken vergt wel wat meer kennis dan het zo nu en dan knutselen wat wij doen. We hebben overwogen om onze kennis te vragen wat hij hierin voor ons kon betekenen maar dat vonden we eigenlijk wat teveel gevraagd. Dat was dan ook het moment waarop wij ons afvroegen of je een pallet bed niet kan en klaar kunt kopen. Het leek ons niet ondenkbaar dat dit mogelijk was en zodoende kwamen we met onze zoektocht naar een kant en klaar pallet bed uit op de site palletspoed.nl. Zij verkopen online een grote verscheidenheid aan bedden gemaakt van pallets en wij hebben dan ook vrij vlot onze keus voor een pallet bed kunnen maken. Wij hadden wat aanvullende vragen en deze hebben via de mail kunnen stellen en deze werden netjes en klantvriendelijk beantwoord. We hebben het pallet bed van onze keuze besteld en de levering verliep mooi vlot. Het is precies wat wij ervan verwacht hadden en past volledig bij onze slaapkamerinrichting. We slapen nu al een geruim aantal weken in ons nieuwe bed en zijn zeer tevreden met onze aankoop.

Bent u net als wij op zoek naar een pallet bed en wilt u deze kant en klaar kopen dan is dit de site waar u wezen moet

Wij waren niet handig genoeg om zelf een bed van pallets te maken. Het ontwerpen ervan zou ons waarschijnlijk nog wel gelukt zijn maar het zelf maken was wat teveel van het goede. Deze site bood ons de mogelijkheid om een kant en klaar bed te bestellen die aan onze wensen voldeed.

Wilt u ook een prachtig bed gemaakt van pallets.

Via de site palletspoed.nl hebben wij een fantastisch mooi bed kunnen kopen en wij zijn zeer tevreden over onze online aankoop omdat:

  • Wij het aanbod gevarieerd vinden
  • Wij klantvriendelijk zijn geholpen bij het maken van een keuze
  • Wij de prijzen zeer vriendelijk vinden

Het bezoeken van deze site is zeer zeker een aanrader voor als u op zoek bent naar een bed van pallets of naar pallets om zelf een bed te maken.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *