Uit eten in Nijmegen
Diner

Lekker genieten van het diner

Uit eten in een restaurant is een van de meest gewilde dingen wat wij allemaal graag doen. Ongeacht in welk restaurant je ook plaatst neemt, je verwacht smakelijke gerechten en een gezellige ambiance te hebben toch? Uit eten in Nijmegen biedt volop mogelijkheden. Ga jij graag voor sushi, Grieks of wellicht lekker Bourgondisch? Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op de website van Le Steak. Hier vind je diverse gerechten voor ieder wat lekkers! Van vegetarisch tot aan vis, vlees en zelfs aan de kinderen wordt hier gedacht. Uiteraard is er ook voor de grote vleeseters een uitdaging te vinden!

Uit eten in Nijmegen

Helaas is op dit moment de horeca flink getroffen door het Convid-19 virus. Ieder restaurant heeft zijn deuren moeten sluiten om het virus niet verder te verspreiden. Gelukkig heeft Le Steak nog een troef achter de hand gehouden en dat is het thuisbezorgen van het eten! Zo kan jij alsnog in jouw eigen woning genieten van de lekkerste gerechten. Met veel liefde en passie kan jij de smaak van het pure vlees, vis en zelfs vegetarisch proeven. Loopt het water je al in de mond?

Bijna 2 kilo vlees aan één spies, durf jij?

Uit eten in Nijmegen

Dat je bij Le Steak lekker kunt dineren is nu wel duidelijk lijkt mij. Voor de echte tijgers onder ons is het zelfs mogelijk om een spies van maar liefst twee kilo vlees te eten! Krijg jij dit op? Dan kom jij met een foto aan de “wall of fame” te hangen!

Natuurlijk kan je hier ook genieten van diverse andere gerechten. Wat dacht je namelijk van een voortreffelijke tournedos. Geserveerd met diverse garnituren welke een ieder met smaak is bereid. Sinds een aantal maanden hebben zij ook weer oesters in het assortiment. Heerlijk als voorgerecht of wellicht als aperitief met een glaasje wijn. Kortom, uit eten in Nijmegen begint bij Bistro le Steak!