sticker maken
Zakelijk

Maak je eigen sticker

Tegenwoordig kun je een sticker voor verschillende doeleinden gebruiken, op vrijwel ieder oppervlak kun je ze aanbrengen. Met een sticker maken ben je niet beperkt tot een bepaalde kleur, vorm of maat, zelf kun je de ultieme sticker ontwerpen en vervolgens bestellen bij stickerkoning.nl. Met de ontwerpmodule kun je leuke teksten en afbeeldingen toevoegen, van muurstickers tot stickers die je op de vloer kunt bevestigen. Kijk snel in de webshop voor alle mogelijkheden met stickers.

Ook voor etiketten

Naast de sticker maken, kun je ook nog gebruik maken van etiketten bij stickerkoning.nl. Niet voor niets is het aanbod zo enorm, wanneer je iets in de vorm van stickers moet hebben hoef je nooit meer ergens anders naartoe. Tot op de millimeter nauwkeurig maak je zelf een leuk en mooi ontwerp, de afbeelding en tekst erop die jij wenst. Verschillende materialen zijn mogelijk, waaronder papier, vinyl of folie, voor iedere ondergrond is er een sticker te krijgen in het assortiment.

sticker maken

Stickers van aluminium

Een sticker maken hoeft niet altijd een decoratief doel te hebben, het kan ook informatief bedoeld zijn. Een aluminium sticker is perfect om te gebruiken bij oppervlakken die warm worden zoals lampen, printers of andere  apparaten. De stickers zijn namelijk hittebestendig tot maar liefst 150 graden, voor zowel binnen als buiten te gebruiken. Ook op deze sticker kun je laten drukken wat je wenst, de stickers zijn populair om informatie op te laten drukken van het product. Je hebt de keuze uit een zilveren of gouden kleur bij aluminium stickers.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *