school-concept
Zakelijk

Mooie en duurzame kinderopvang meubels

Ik heb nieuwe kinderopvang meubels gekocht bij School Concept en mijn collega’s en ik zijn hier erg tevreden over! De meubels zien er namelijk niet alleen heel leuk uit, maar zijn ook nog eens enorm handig en van goede kwaliteit.

Mooie kwaliteit

Kinderopvang meubels

De kinderopvang meubels zijn gemaakt door 1Wood, een familiebedrijf uit Denemarken. De reden waarom ik graag deze meubels in de kinderopvang wilde hebben, is vanwege het feit dat dit merk bekendstaat om hun mooie kwaliteit. De meubels zijn namelijk gemaakt robuust berkenhout met het FSC-keurmerk en hebben een hoogwaardige afwerking. Dit vinden we op de kinderopvang enorm belangrijk, want de meubels slijten bij ons altijd ontzettend snel door de spelende kinderen. Daarnaast geven mijn collega’s en ik de voorkeur aan houten meubels omdat wij duurzaamheid heel erg belangrijk vinden.

Maatwerk leveren

Kinderopvang meubels

Een andere reden waarom wij graag bij School Concept 1Wood meubelen wilden bestellen, is vanwege maatwerk. Wij wilden namelijk een speciaal thema en een bepaalde kastindeling hebben op de kinderopvang en dat was bij School Concept geen enkel probleem! Wij vonden het dus erg fijn dat er met ons werd nagedacht over hoe we dit vorm konden geven. Bij School Concept hadden ze ook een catalogus waar we veel inspiratie uit konden halen en uiteindelijk hebben we samen een prachtige nieuwe inrichting voor de kinderopvang bedacht. Het eindresultaat mag er zeker wezen en we hebben ook al veel complimenten gehad van ouders. De kleintjes vinden het ook geweldig en leven zich helemaal uit op hun nieuwe speeltoestellen van berkenhout. Als leerkracht ben ik natuurlijk ook erg blij, dus ik kan 1Wood meubelen van School Concept zeker aanraden voor iedere kinderopvang! Ben jij ook nog op zoek naar duurzame, mooie en nieuwe kinderopvang meubels? Neem dan snel en vrijblijvend contact op met School Concept en vraag naar de mogelijkheden!