Vloeronderhoud
Zakelijk

Vloeronderhoud

De vloer in een kantoor is eigenlijk het visitekaartje van het bedrijf. Een vloer die vies is en er uit ziet alsof deze al weken niet meer is gereinigd, kan een fout beeld geven. Vooral bedrijven die alles te maken hebben met de zorgsector of het produceren van voedsel, horen een glanzend schoon vloeronderhoud te hebben. Wanneer het stof tegen de bureaustoelen ligt opgestapeld is er iets mis. Een vloer die ook niet regelmatig wordt gereinigd gaat muf ruiken, alsof je een kringloopwinkel binnenstapt waar veel te veelde spullen liggen. Magiccleanschoonmaak.nl heeft alle expertise in huis om uw vloer op adequate wijze te reinigen en in de toekomst regelmatig een schoonmaakbeurt te geven. Professionele medewerkers zorgen voor specialistisch onderhoud.

Vloeronderhoud

Deskundig schoonmaakteam

Wanneer u heeft besloten om de vloer door het specialistische team van Magic Clean te laten schoonmaken komen zij eerst bekijken welke methode de beste reinigingsresultaten geeft. Er kan dan direct gezien worden wat de onkosten zullen zijn.

Soorten vloeren

Er zijn heel veel verschillende vloeren die allemaal hun eigen onderhoud nodig hebben. Een parket- of houten vloer heeft een andere werkwijze nodig dan een vloer die voorzien is van vloerbedekking of plavuizen. Een aantal manieren van reiniging zijn o.a.:

Vloeronderhoud
  • Een parket- of houten vloer kan worden geschuurd en verder behandeld worden (oliën).
  • Marmoleum of linoleum kan worden ge-recoat
  • Schrobben van de vloer (machinaal)
  • Diepe reiniging van vloerbedekking of tapijt
  • Natuurstenen vloer polijsten of kristalliseren
  • Conserveren of strippen van vloeren

Voor elke vloer zijn machines en mensen beschikbaar, die zijn gespecialiseerd in juist dàt type vloer. Er wordt altijd zeer zorgvuldig gewerkt zodat u geen schade zal ondervinden. Behalve een vloer laten reinigen in bedrijven, werkt Magic Clean ook voor de particulier thuis. Kijk voor alle informatie op de website