water opslagtank
Zakelijk

Water opslagtank: wat zijn de voordelen?

Overal waar u kijkt ziet u wel een water opslagtank. Deze tanks vindt u bij boerderijen, landbouwbedrijven en bij viskwekerijen. De mogelijkheden voor het gebruik maken van een water opslagtank zijn zeer divers. Door een water opslagtank te plaatsen op uw werkgrond bent u verzekerd van een multifunctionele opslagsilo. In deze water opslagtanks kunt u regenwater opslaan maar u kunt ook uw mest hierin deponeren of uw tank gebruiken als buffertank. Door gebruik te maken van een opslagtank van Buwatec houdt u uw bedrijf netjes en heeft u al uw water op één plek. De water opslagtanks van Buwatec zijn zo ontwikkeld dat ze weerbestendig zijn. Zo kunt u het gehele jaar uw water opslagtank buiten laten staan. De mogelijkheden voor het gebruiken van een water opslag tank is zeer divers. In de afgelopen jaren zijn de opslagtanks van Buwatec de hele wereld over gebracht. Bent u benieuwd wat een water opslagtank van Buwatec voor u kan betekenen? Neem snel een kijkje op de website van Buwatec uit Almkerk en laat u verrassen door de vele mogelijkheden. 

water opslagtank

Vele mogelijkheden voor een water opslagtank

Door een water opslagtank te plaatsen bij uw bedrijf heeft u een perfecte opslag plaats voor uw regenwater, mest of voor uw vissen. De opslagtanks van Buwatec zijn gemaakt van gegolfde platen gecombineerd met een tankzeil, een tank afdeksysteem en verschillende accessoires om de opslagtank goed neer te zetten. U kunt zelf de afmeting van uw opslagtank bepalen. Gaat u liever de hoogte in? Dit is geen enkel probleem! Zo kunt u uw grond effectief gebruiken én alsnog uw water of mest goed opslaan. De tanks van Buwatec zijn zo gemaakt dat ze duurzaam zijn en jarenlang mee gaan. 

Wereldwijd verspreid

water opslagtank

De opslagtanks van Buwatec worden over de hele wereld verzonden. U kunt vanuit elk werelddeel uw Buwatec opslagtank bestellen. In deze landen zitten diverse dealers die u ter plaatsen goed van dienst kunnen zijn! De opslagtanks worden in Nederland gemaakt. In de fabriek worden de opslagtanks op maat gemaakt en verpakt als bouwpakketten. Doordat de opslagtanks vervoerd worden als bouwpakketten scheelt dit aanzienlijk in de verzendkosten. In meer dan 50 landen over de hele wereld word er gebruik gemaakt van de water opslagtanks van Buwatec. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het realiseren van een op maat gemaakte water opslagtank of bent u op zoek naar een mest silo of een opslagtank waar u uw vissen in kunt kweken? U kan vrijblijvend contact opnemen met dit prachtige bedrijf! Zij vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden voor het realiseren van een water opslagtank.